Gilles Stoop

Gilles Stoop

Sinds oprichter Gilles Stoop (1969) al op 17-jarige leeftijd wist dat hij acupuncturist wilde worden, zijn al zijn opleidingen en stages hierop gericht.

Hij studeerde traditionele Chinese Geneeskunde aan het Nederlands College voor Natuurgeneeskunde en het Anglo-Dutch Institute for Oriental Medicine. Vervolgens liep hij meerdere langdurige stages bij de Chengdu University of Traditional Chinese Medicine in China. Ook tijdens zijn loopbaan als acupuncturist volgde hij diverse nascholingen en stages, waaronder in Witten (Duitsland) en in Jinan (China). Hij is naast acupuncturist gediplomeerd Chinese kruidentherapeut (opleiding Chinese kruidengeneeskunde aan de Academie voor Chinese geneeswijze Qing Bai).

“Je kunt balans en gezondheid herstellen door iets in beweging te zetten. Met naalden, maar ook door de juiste vragen te stellen. Ik ben nog iedere dag ontzettend blij met mijn besluit om acupuncturist te worden. Het helpen van mensen, het werken met mijn handen en de theorie van de Traditionele Chinese Geneeskunde, het blijft mij boeien.”
Gilles Stoop

Gilles ziet patiënten als partner in het oplossen van hun gezondheidsprobleem. Daarom vindt hij goed contact, persoonlijke aandacht en tijd voor vragen en een gesprek bij de acupunctuurbehandelingen heel belangrijk. Zo wil hij jou op weg helpen naar een betere gezondheid.  

Specialisatie in vruchtbaarheidsproblemen, vrouwen- en mannenklachten en oorsuizen (tinnitus)

Binnen de praktijk houdt hij zich vooral bezig met zijn specialismen vrouwenklachten, vruchtbaarheidsproblemen bij vrouwen én mannen, mannenklachten en oorsuizen (tinnitus).

Gilles Stoop is naast acupuncturist en Chinees kruidentherapeut ook docent praktijk en diagnostistiek aan de Traditional Chinese Medicine Academie Nederland (TCMA) en bestuurslid bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). In zijn vrije tijd houdt Gilles zich graag bezig met fotografie, (klassieke-) muziek, zijn platencollectie en het organiseren van thuisconcerten. Om een beetje fit te blijven is hij een fervent hardloper en wielrenner.

Bel voor een afspraak of gratis kennismaking

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een gratis kennismakingsgesprek, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. We staan je graag persoonlijk te woord.

Als we met een behandeling bezig zijn bellen we je zo snel mogelijk terug.

Liever teruggebeld worden?

Kies locatie:
p

Dankjewel

We bellen je terug binnen één werkdag op, maar meestal sneller.

06 12345678

Tot snel,
Team Acupuncturist

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Weekplanning van Gilles

Maandag

Rotterdam

Dinsdag

Utrecht

Woensdag

Donderdag

Rotterdam

Vrijdag

Utrecht

Weekplanning van Yuhsin

Maandag

Dinsdag

Utrecht

Woensdag

Utrecht

Donderdag

Vrijdag

Weekplanning van Martijn

Maandag

Utrecht

Dinsdag

Utrecht

Woensdag

Utrecht

Donderdag

Utrecht

Vrijdag

Weekplanning van Johanna

Maandag

Utrecht

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Rotterdam

Zaterdag

Utrecht

Weekplanning van Chunhui

Maandag

Dinsdag

Rotterdam

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Utrecht

Publicaties en bronnen

Artikelen door Gilles Stoop

Publicaties en updates