Acupuncturist - Tarieven & vergoedingen. Wat kost acupunctuur en wordt het vergoed?

Contacteer ons

Maak een afspraak bij ons in Utrecht of Rotterdam Hoogvliet

We zijn onze acupunctuur praktijk begonnen om mensen te helpen aan een betere gezondheid. Gilles Stoop, Yuhsin Chung hebben met hun team vestigingen in Utrecht en Rotterdam Hoogvliet. Door behandeling met acupunctuur voelen veel mensen zich beter, meer ontspannen en ervaren meer energie.

Afspraken maken en verzetten kan bij ons telefonisch. We maken geen gebruik van email, whatsapp of sms. Omdat wij het heel belangrijk vinden om je persoonlijk te woord te staan en graag direct bereikbaar willen zijn om je snel te kunnen helpen. Als we niet opnemen, spreek gerust wat in. Dan bellen we je meestal binnen een paar uur terug.

Ben je verhinderd? Bel ons dan minimaal 24 uur voor de afspraak, dan brengen wij de gereserveerde tijd niet in rekening. Je kunt ook altijd een voicemail bericht achterlaten.

Ontdek hoe acupunctuur jou kan helpen. Vraag vandaag nog vrijblijvend een kennismaking aan.

Maak kennis met de voordelen van gerichte acupunctuur die past bij jouw behoeften. Bel direct met Gilles op 06-54 20 40 45 of laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen persoonlijk contact op.

Als je dit formulier invult en verstuurt, geef je ons toestemming om jouw gegevens te verwerken. Uiteraard houden we rekening met jouw privacy. Meer uitleg.

Animatie dat het formulier succesvol verstuurd is.

Bericht is verstuurd

Dank je wel voor je interesse in Acupuncturist.nl. We hebben je bericht ontvangen en zullen snel contact met je opnemen om een afspraak te maken. Vaak nog dezelfde dag.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen van het formulier.