Acupuncturist - Tarieven & vergoedingen. Wat kost acupunctuur en wordt het vergoed?

Tarieven & vergoedingen

Wat kost acupunctuur en wordt het vergoed?

De meeste zorgverzekeraars vergoeden acupunctuur geheel of gedeeltelijk, vanuit de aanvullende verzekering. De meest gestelde voorwaarde is aansluiting bij een erkende beroepsvereniging. Wij van Acupuncturist zijn allen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) of Zhong.

Tarieven 2024

Reguliere consult / vervolgbehandelingen

Consult

€ 71,–

Intake consult

Diagnose en behandeling

€ 91,–

Verhinderd?

Ben je verhinderd? Bel ons dan minimaal 24 uur voor de afspraak, dan brengen wij de gereserveerde tijd niet in rekening.

Eigen risico geldt niet voor vergoeding acupunctuur

Het verplichte eigen risico van je zorgverzekering geldt niet voor de zorg die wordt vergoed uit de aanvullende verzekering, zoals acupunctuur.

Wordt acupunctuur door mijn zorgverzekering vergoed?

Raadpleeg jouw zorgverzekeraar voor je huidige polisvoorwaarden.
Vanuit de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur hebben we een vergoedingenoverzicht van 2024, deze kan je hieronder downloaden.

Ontdek hoe acupunctuur jou kan helpen. Vraag vandaag nog vrijblijvend een kennismaking aan.

Maak kennis met de voordelen van gerichte acupunctuur die past bij jouw behoeften. Bel direct met Gilles op 06-54 20 40 45 of laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen persoonlijk contact op.

Als je dit formulier invult en verstuurt, geef je ons toestemming om jouw gegevens te verwerken. Uiteraard houden we rekening met jouw privacy. Meer uitleg.

Animatie dat het formulier succesvol verstuurd is.

Bericht is verstuurd

Dank je wel voor je interesse in Acupuncturist.nl. We hebben je bericht ontvangen en zullen snel contact met je opnemen om een afspraak te maken. Vaak nog dezelfde dag.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen van het formulier.