Pijn, spier en gewricht

Maak een afspraak
Aangezichtspijn
Hoofdpijn
Syndroom van Tietze
Rugklachten
Pijn (algemeen)
Whiplash

Pijn, spier en gewricht

Als je dit formulier invult en verstuurt, geef je ons toestemming om jouw gegevens te verwerken. Uiteraard houden we rekening met jouw privacy. Meer uitleg.

Animatie dat het formulier succesvol verstuurd is.

Bericht is verstuurd

Dank je wel voor je interesse in Acupuncturist.nl. We hebben je bericht ontvangen en zullen snel contact met je opnemen om een afspraak te maken. Vaak nog dezelfde dag.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen van het formulier.

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen over Pijn, spier en gewricht. Als jouw vraag hier niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons voor verdere hulp.

Kan ik informatie voor werkstuk of schoolopdracht krijgen?

+

Informatie voor schoolopdrachten of werkstukken kun je het beste opvragen bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur, of bel op werkdagen voor 12 uur naar 033-461 61 41. Zij kunnen je een informatiepakket toesturen. Er staan ook veel werkstukken over acupunctuur online. Verder kan je veel links vinden op Acupunctuur.startpagina.nl. Veel succes.

Wat is en doet de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)?

+

De NVA is een overkoepelende organisatie van acupuncturisten en acupunctuurstudenten in Nederland. Deze beroepsvereniging stelt strenge eisen met betrekking tot opleiding en praktijkvoering. Ook zijn NVA-leden verplicht tot het volgen van jaarlijkse nascholingsdagen.

www.acupunctuur.nl

Hoe weet je of je bij een goede acupuncturist bent?

+

Let erop dat een acupuncturist is aangesloten bij een beroepsvereniging die kwaliteitseisen aan haar leden stelt. Bijvoorbeeld de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Dit is een van de grootste en bekendste in Nederland. Verder kun je hier de ervaringen bekijken van cliënten die je voor zijn geweest. Zo krijg je alvast een indruk.

Moet je er in geloven?

+

Nee, dat hoeft niet. Echter een vertrouwen in een arts, therapeut of behandelaar, stimuleert het genezingsproces altijd. Lees meer over de exacte westerse werking van acupunctuur en de bewijzen daarvan (Engels).

Is de praktijk schoon en hygiënisch?

+

De praktijken worden 2 keer in de week schoongemaakt door een professioneel schoonmaakbedrijf. Daarnaast houden we dit zelf in de gaten om waar nodig nog een keer extra te poetsen. Het beddengoed van de behandeltafels wordt diverse malen op een dag verschoond. Desondanks vragen wij je om zelf een handdoek mee te nemen om op te liggen.

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Heading 5
Heading 6
Block quote

Ordered list

  1. Item 1
  2. Item 2
  3. Item 3

Unordered list

  • Item A
  • Item B
  • Item C

Text link

Bold text

Emphasis

Superscript

Subscript