IVF en acupunctuur bij onvruchtbaarheid (IVF, ICSI, IUI)

IVF en acupunctuur bij onvruchtbaarheid (IVF, ICSI, IUI)

In onze praktijk behandelen we al sinds 2003 wekelijks veel vrouwen en mannen met verminderde vruchtbaarheid. Vaak zijn dit stellen die op een natuurlijke manier zwanger willen worden, maar er komen ook veel stellen die alleen met behulp van IUI, IVF, ICSI of cryo zwanger kunnen worden.
Lees verder > >
Stoppen met roken

Stoppen met roken

Negen van de tien rokers willen er liever vandaag nog mee ophouden. Maar waarom is het toch zo moeilijk om er definitief mee te stoppen? Door een combinatie van lichamelijke verslaving aan nicotine en de geestelijke afhankelijkheid. Toch lukt het ruim 100.000 mensen per jaar om te stoppen. Hoort u daar straks ook bij?
Lees verder > >
Darmklachten

Darmklachten

Ongeveer één op de vijf mensen heeft wel eens ‘functionele darmklachten’. Dit zijn darmklachten die het leven behoorlijk kunnen ontregelen, maar waarvoor geen medische oorzaak bekend is. Acupunctuur blijkt in de meeste gevallen een goed antwoord te hebben op deze vervelende aandoening.
Lees verder > >
Hooikoorts

Hooikoorts

Hooikoorts is een overgevoeligheidsreactie van het lichaam op de stuifmeelkorrels (pollen) van windbestuivende planten, bomen en grassen. In feite is het afweermechanisme van het lichaam in de war. De op zichzelf onschadelijke pollen worden als indringers beschouwd en het lichaam maakt een stof aan (histamine) om ze te bestrijden.
Lees verder > >
Acupunctuur tijdens zwangerschap

Acupunctuur tijdens zwangerschap

Als je zwanger bent, verandert er veel in je lichaam. Je hele interne huishouding moet immers voor twee personen worden ingericht. Sommige vrouwen kunnen daardoor lichamelijk of geestelijk uit hun evenwicht raken.
Lees verder > >

Mannenklachten

Erectie- en libidoproblemen, zwak zaad en prostaatklachten… Het zijn klachten waar veel mannen mee te maken krijgen. Alleen al in Nederland hebben ongeveer 800.000 mannen wel eens last van een erectiestoornis. Zeker 30% van de mannen boven de 50 jaar krijgt last van plasklachten. Je bent dus niet alleen. Dat maakt het probleem echter niet minder vervelend.

Is het tijd voor een structurele oplossing, maar wil je niet naar anonieme Viagra of andere pillen grijpen? Acupunctuur is een bewezen en natuurlijke methode die kan helpen om je klachten te verminderen.

Wij zijn gespecialiseerd in mannenklachten zoals:

Ook behandelen we gerelateerde klachten als: plasklachten, pijnlijke erectie, langdurige erectie, Peyronie (kromme penis), vroegtijdige zaadlozing, libido, klachten na behandelde SOA en zadelpijn.

Acupunctuur, ook voor mannen

Acupunctuur, een van oorsprong oosterse geneeskunst, ziet lichaam en geest als één geheel. De werking berust op het volgende: in ons lichaam bevinden zich onzichtbare banen waarlangs de energieën Yin en Yang lopen. Die onzichtbare banen noemen we meridianen en horen elk bij een orgaan. Alle banen bij elkaar vormen een energienetwerk, waarop de acupunctuurpunten liggen. Elk van die punten staat in contact met een orgaan of met een bepaalde functie. Ben je niet ‘gezond’ of niet in balans, dan kan de acupuncturist met behulp van naalden bepaalde energieën afremmen of juist stimuleren. De meeste mensen merken tijdens of na de behandeling dat het iets met hen doet. Ze voelen zich vaak rustiger of voelen hun energie weer stromen. Dat klinkt misschien wat vaag, maar de behandelaars en de resultaten zijn dat zeker niet.

Bewezen effect

Aandoeningen die goed behandeld kunnen worden met acupunctuur en Chinese geneeswijzen, vastgesteld door de WHO (World Health Organization) zijn: impotentie, prostaatklachten, onvruchtbaarheid, incontinentie, urineweginfecties en vroegtijdige en nachtelijke zaadlozingen.

Een pilotstudie gedaan door H.G. Kho (e.a.) in Nijmegen (1999) met alleen acupunctuur bij patiënten met een erectiele disfunctie laat tevens een effect zien van 54% verbetering op erectie/activiteit.

Acupunctuur is pijnloos

De naalden hoeven niet bij of in de geslachtsorganen en je voelt ze nauwelijks. Maar effect heeft het wel: diverse onderzoeken tonen aan dat acupunctuur ook kan helpen bij de behandeling van erectie- en libidoproblemen, zwak zaad en prostaatklachten. Veel van de mannen die een acupunctuurbehandeling ondergingen, ondervonden een blijvende verbetering in hun situatie.

Veilig resultaat

Acupunctuur kan – op een veilige en legale manier – helpen bij het wegnemen van de lichamelijke én geestelijke oorzaken van impotentie en voortijdige zaadlozing. De (nagenoeg pijnloze!) behandeling bestaat uit het verbeteren van energiestromen door het plaatsen van naalden in je voeten, benen, onderbuik, handen en eventueel rug. Vaak heb je aan 8 tot 10 behandelingen genoeg. De effecten zijn aangetoond in diverse onderzoeken en kun je hopelijk straks ook zelf ervaren.

Acupunctuur, een gezonde keuze

Blijf niet lopen met je klachten, er is wat aan te doen!
Wil je een afspraak of even kennismaken? Bel Gilles (06) 54 20 40 45 of Martijn (06) 39 48 22 94 of vul het onderstaande in, dan bellen of mailen we je wanneer het jou uitkomt. Wij hoeven niet te weten waarvoor je komt. Kijk gewoon bij de eerste afspraak of je met ons je klacht wilt bespreken. Mocht dit niet zo zijn, geef dan gerust een andere reden op – veel mensen komen ook om hun energiebalans te verbeteren of om stress te verminderen.

Bel meE-mail mij

Telefoonnummer

Wanneer wil je gebeld worden?
Wil je het onderstaande overtypen? (om spam te voorkomen)

captcha